Ingenjör med inriktning Dammsäkerhet


Om tjänsten
Vi behöver stärka vår organisation med ytterligare en ingenjör med inriktning mot dammsäkerhet. Som en del av Skellefteälvens Vattenregleringsföretag kommer du att ingå i ett mindre team där du får jobba brett, ha ett stort eget ansvar och med stor utvecklingspotential inom området.
I din roll som ingenjör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Vara dammteknisk sakkunnig för våra dammanläggningar
• Förvaltning av dammanläggningar
• Planering, uppföljning och utvärdering av tillståndskontroll.
• Utredning, förstudier och genomförande av säkerhetshöjande åtgärder
• Projektledning

Du kommer också att utarbeta och kommunicera produktionsstrategier både internt och till delägare samt verka inom avdelningens projekt- och expertområden t.ex. miljö, hydrologi och hydraulik, visst beredskapsarbete förekommer.
Tjänsten som ingenjör är en fast anställning med start enligt överenskommelse och placeringsort är Skellefteå eller Arjeplog.
Om dig
Vi söker dig som med fördel har erfarenhet av branschen men som framför allt kan växa in i rollen som dammteknisk sakkunnig. Du har kanske jobbat som tekniker, underhållsansvarig, eller med miljö- eller säkerhetsfrågor? Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller har förvärvat dina kunskaper i arbetslivet.
Det är meriterande om du har erfarenhet av miljö- och säkerhetsfrågor, men är inte ett krav.
Vidare ser vi att du är en person som trivs med ett stimulerande och omväxlande jobb där du ständigt får lära dig nya saker och möjlighet till att forma din egen roll. Du kommer i din roll att genomgå en personlig säkerhetsprövning. Svenska i tal och skrift och körkort B är ett krav för tjänsten.
Viktigt för tjänsten är:
• Civilingenjör eller motsvarande med ett par års erfarenhet från yrkesområdet.
• Förmåga att arbeta brett
• Noggrann, strukturerad och har en god förmåga att analysera situationer
• Initiativrikhet
• Ansvarstagande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Skellefteälvens Vattenregleringsföretag
Skellefteälvens Vattenregleringsföretag (SVF) är ett företag som tillvaratar ägarnas och samhällets intressen inom vattenreglering. Längs Skellefteälven som är ca 40 mil lång ligger femton kraftstationer. De använder samma vatten för att producera elkraft men alla stationer har inte samma ägare.
Den totala normalårsproduktion är ca 4,2 TWh vilket utgör ungefär 6,5% av Sveriges totala vattenkraftproduktion. SVF:s uppgift är bland annat att se till att regleringar sköts och utnyttjas optimalt så alla ägare får största möjliga utbyte av sina kraftproduktionsanläggningar.
Skellefteälvens Vattenregleringsföretag har kontor i Skellefteå och Arjeplog.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Forsell via 073 684 71 65

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Skellefteå, Sverige Heltid